Sponsors WTC Lichtaart
Following the hair trends…

…Dit is ons motto… Dit is Hairroom n°10.

Stijlvol, modieus, draagbaar én voor jou!
De kapselmode wordt mede bepaald door de trends in kleding, make-up, lifestyle…

Hairroom n°10 geeft hieraan haar persoonlijke touch.
Kom het zelf ervaren.

Wij maken uitsluitend gebruik van ammoniakvrije producten en werken hiervoor samen met Kérastase en Inoa. Een garantie voor de ideale zorg voor je haren.

Laat Hairroom n°10 jou verwennen met onze kennis van het kappersvak, ons innovatief productenaanbod en dit in een stijlvol kader.

hairroom.beDe tweede generatie staat ondertussen aan het roer van Brotec, dat is gespecialiseerd in de verkoop van verlichting en elektrisch installatiemateriaal. Op vlak van verlichting vormen we een professionele adviseur voor de renovatie en nieuwbouw van woningen, kantoren, winkel- en horecapanden. Een straf ondernemersverhaal in de Kempen met als doel een stijlvolle verlichting en beleving in uw interieur, kantooromgeving of zaak.
brotec.be
Voor al uw vloer- en tegelwerken
Voor al uw bouwwerken
Bouwwerken Bosch is een ervaren en dynamisch bedrijf onder leiding van Walter en Koen Bosch.

Als geregistreerd en erkend aannemingsbedrijf kunt u bij ons altijd rekenen op stiptheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatiewerken en verbouwingen. Je kan bij ons terecht voor zowel bouw van particuliere woningen als appartementen.
Wie zijn we

Wij realiseren als interieurbouwer en schrijnwerkerij uw projecten met een bijzonder oog voor detail. Sinds 1989 maken wij uw interieurdromen waar in hoogwaardige materialen en met de fijnst mogelijke afwerking. Bij ons is kwaliteit standaard – al de rest is maatwerk.

Voor wie           
Wij werken zowel in opdracht van interieurarchitecten en bouwpromotoren als voor particulieren. We realiseren totaalprojecten voor particuliere woningen, appartementen, tweede verblijven, kantoren en bedrijven. Onze klanten hechten veel belang aan technisch doordachte ontwerpen die een perfecte beheersing van het schrijnwerkambacht vereisen.
Balance … Op zoek naar evenwicht in je dagelijks leven, waarin beweging een absolute must is ? Je goed voelen op de plaats waar je wekelijks komt sporten, komt genieten, een balans vinden tussen inspanning en ontspanning.

Balance Health Center wordt gestuurd door Inge en Tim die éénzelfde visie hebben over beweging en het motiveren, om mensen te laten bewegen zodat zij er fun in hebben. Zij proberen van “Balance” een tweede thuis te maken waar iedereen zich goed voelt. Balance is centraal gelegen tussen regio Herentals en Turnhout. De zaak is makkelijk te bereiken vanuit Herentals, Lichtaart, Tielen, Poederlee, Olen, Kasterlee, … Aan het kruispunt van Bobbejaanland, schuin tegenover de Floreal staat een zeer modern gebouw met een zeer fris en sportief imago “BALANCE”. Ruime parking, een tuintje, een gezellig terras, … iedereen is welkom.
In 1991 is fietsen vroemans gestart en uitgegroeid van een gewone fiets handel met het volledige gamma van het Belgische Norta en voor het race en ATB segment het Spaanse Orbea tot een speciaal zaak met de exclusieve merken zoals SantosMulticycle, Surly enAchielle.

Santos met zijn custombuild bikes, de klant stelt zelf zijn fiets samen (indien gewenst met de hulp van onze vakkennis) ,is gespecialiseerd in trekkersfietsen en atb afgemonteerd metrohloffnaaf en riemaandrijving.

Multicycle heeft een zeer uitgebreid gamma van luxefietsen met als uitschieter hun plooibare tandems die eveneens met elektrische ondersteuning te verkrijgen zijn.

Achielle gaat met hun Belgische retrofietsen dan weer de nostalgische toer op.

Surly is met zijn fat bikes een buitenbeentje in de fietsbranche.

Voorts vervolledigen we het gamma met de jumper van Kokua,het afgeveerd super licht aluminium loopfietsje voor de allerkleinste fietsfanaten.