Sponsors WTC Lichtaart
Baudoin Grafische Groep is een middelgrote onderneming met als kernactiviteit het ontwerpen en drukken van grafische communicatie. Via het regionale weekblad De Postiljon zijn we daarnaast ook een vaste waarde in het Kempense informatielandschap.

Het is onze doelstelling u te laten schitteren via ons grafisch ontwerp of via uw folder, brochure, banner, belettering, … .

Baudoin Grafische Groep creëert ...

 verfrissende grafische ontwerpen... uitblinkend drukwerk... wekelijkse regionale informatie

Kwaliteit en service

Met vaardigheid en oog voor detail creëren we grafische ontwerpen en drukwerk dat van het papier spat. Met onze Heidelberg drukpersen kiezen wij resoluut voor optimale grafische prestaties en via ons divers machinepark werken we uw drukwerk tot in de puntjes af. Baudoin Grafische Groep wil meer zijn dan uw leverancier van diensten en producten. Wij willen begrijpen waar u naartoe wilt, wat u belangrijk vindt. Pas dan kunnen we een duurzame relatie uitbouwen en samenwerken aan het succes van uw onderneming. 

Flexibiliteit en creativiteit

Als middelgrote drukkerij kunnen we onze klanten een grote waaier aan drukwerk bieden en laat het ons toe dicht bij onze klanten te staan. Snelheid en een goede afstemming tussen uw visie en ons ontwerp of drukwerk is daarbij essentieel. Originaliteit is bij grafische communicatie daarenboven een sleutel om u te onderscheiden. De troeven van uw product op een vernieuwende manier communiceren is immers een kunst. Onze creatievelingen reiken u frisse ideeën aan en werken deze voor u uit tot een vindingrijk concept.

Betrouwbaar en duurzaam

Met meer dan 30 jaar ervaring in kwalitatief drukwerk zijn wij een gevestigde waarde in de grafische sector. Voor veel KMO's zijn wij dan ook een volwaardige grafische partner. Om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken, ontwikkelen we onze offset platen volledig chemieloos. Als FSC-gecertificeerde drukkerij is het daarenboven onze doelstelling om duurzaam bosbeheer te ondersteunen.
Voor al uw vloer- en tegelwerken
Voor al uw bouwwerken
Regionaal weekblad

Wekelijks verzamelt De Postiljon het meest relevante nieuws uit uw streek en brengt u verwarmende verhalen uit uw dorp, over uw vereniging of familie en over uw sociale activiteiten.

 

Het hart van de Kempen

Woont u in één van de hieronder vermelde dorpen? Dan passeren wij wekelijks langs uw bus om een kersverse Postiljon bij u af te leveren.

Kasterlee, Lichtaart, Tielen, Herentals, Noorderwijk, Morkhoven, Zevendonk (Turnhout,), Geel-ten-Aard, Lille, Poederlee, Gierle en Wechelderzande

 

Adverteren of zoekertjes plaatsen28.000 gezinnen ontvangen wekelijks De Postiljon. Een ideaal platform om in te adverteren of een zoekertje te plaatsen.
Voor al uw bankzaken
Bouwwerken Bosch is een ervaren en dynamisch bedrijf onder leiding van Walter en Koen Bosch.

Als geregistreerd en erkend aannemingsbedrijf kunt u bij ons altijd rekenen op stiptheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatiewerken en verbouwingen. Je kan bij ons terecht voor zowel bouw van particuliere woningen als appartementen.
Wie zijn we

Wij realiseren als interieurbouwer en schrijnwerkerij uw projecten met een bijzonder oog voor detail. Sinds 1989 maken wij uw interieurdromen waar in hoogwaardige materialen en met de fijnst mogelijke afwerking. Bij ons is kwaliteit standaard – al de rest is maatwerk.

Voor wie           
Wij werken zowel in opdracht van interieurarchitecten en bouwpromotoren als voor particulieren. We realiseren totaalprojecten voor particuliere woningen, appartementen, tweede verblijven, kantoren en bedrijven. Onze klanten hechten veel belang aan technisch doordachte ontwerpen die een perfecte beheersing van het schrijnwerkambacht vereisen.
Balance … Op zoek naar evenwicht in je dagelijks leven, waarin beweging een absolute must is ? Je goed voelen op de plaats waar je wekelijks komt sporten, komt genieten, een balans vinden tussen inspanning en ontspanning.

Balance Health Center wordt gestuurd door Inge en Tim die éénzelfde visie hebben over beweging en het motiveren, om mensen te laten bewegen zodat zij er fun in hebben. Zij proberen van “Balance” een tweede thuis te maken waar iedereen zich goed voelt. Balance is centraal gelegen tussen regio Herentals en Turnhout. De zaak is makkelijk te bereiken vanuit Herentals, Lichtaart, Tielen, Poederlee, Olen, Kasterlee, … Aan het kruispunt van Bobbejaanland, schuin tegenover de Floreal staat een zeer modern gebouw met een zeer fris en sportief imago “BALANCE”. Ruime parking, een tuintje, een gezellig terras, … iedereen is welkom.
In 1991 is fietsen vroemans gestart en uitgegroeid van een gewone fiets handel met het volledige gamma van het Belgische Norta en voor het race en ATB segment het Spaanse Orbea tot een speciaal zaak met de exclusieve merken zoals SantosMulticycle, Surly enAchielle.

Santos met zijn custombuild bikes, de klant stelt zelf zijn fiets samen (indien gewenst met de hulp van onze vakkennis) ,is gespecialiseerd in trekkersfietsen en atb afgemonteerd metrohloffnaaf en riemaandrijving.

Multicycle heeft een zeer uitgebreid gamma van luxefietsen met als uitschieter hun plooibare tandems die eveneens met elektrische ondersteuning te verkrijgen zijn.

Achielle gaat met hun Belgische retrofietsen dan weer de nostalgische toer op.

Surly is met zijn fat bikes een buitenbeentje in de fietsbranche.

Voorts vervolledigen we het gamma met de jumper van Kokua,het afgeveerd super licht aluminium loopfietsje voor de allerkleinste fietsfanaten.