WTC Event Weekend WTC Lichtaart ***GEANNULEERD***

Vrijdag 31 Juli 2020 08:00
tot
Zondag 2 Augustus 2020 18:00

Contactpersoon is Tom


Weekend WTC Lichtaart 2020                                              Amstelveen 
 
De start van het seizoen komt in zicht. En daar hoort natuurlijk ook een club-weekend bij. Dit jaar rijden we naar Amstelveen. We hebben daar een gezellig hotelletje gevonden om te overnachten. Het wordt een vlakke rit. Regelmatig met de club mee tijdens het seizoen en je zal er wel klaar voor zijn! 
Wanneer  vrijdag 31 juli tot zondag 2 augustus Afstand  +- 160 km     Wat   Vrijdag heenrit, zaterdag vrije dag, zondag terugrit  Kostprijs   140 euro p.p.     (half pension+drinken onderweg+lunchpakket inbegrepen) 
 
Inschrijven kan door voor 31 maart het voorschot van 75 euro (p.p.) over te schrijven op   reknr. BE87 9730 5452 9794  met vermelding 'Voorschot Weekend + Naam'. 
 
Opgelet! Er zijn maar +- 30 plaatsen beschikbaar in het hotel en daarom zal er bij de inschrijving rekening gehouden worden met de volgorde van de stortingen van het voorschot. Dus als je echt zeker wil zijn, wacht niet tot de laatste dag. Tot dan! 


Deelnemers 0


De afstand vanaf aan de kerk naar de start Kerk - Basisschool Lichtaart is


Zorg eerst dat je ingelogd bent, en klik dan gewoon op de 'ik doe mee' knop. Dit kan je natuurlijk enkel doen als deze rit of event nog niet voorbij is, en nog niet vergrendeld is.
Indien nodig zal je nog automatisch bijkomende vragen te zien krijgen, en kunnen beantwoorden.
Deze rit is nog niet vergrendeld. De Wegkapitein of WTC-er die deze event heeft gemaakt kan deze activiteit vergrendelen, zodat niemand deze nog kan veranderen of deelnemers kan toevoegen. Enkel vanaf dan wordt deze ook meegeteld in de statistieken.

Over deze website...

Deze WTCLichtaart.be-site is gebouwd door fietsers, voor fietsers.

Ook interessant voor uw club ?

Meer info ...

Kalender

 Vri
 19
  Vandaag geen activiteiten gepland
 Zon
 21
  8:00h WTC B 6
  Zichem
    90 km door Herwig
  = Clubactiviteit

Bekijk kalender

Zoek op WTCLichtaart.be...