gezamelijke rit "groot Kastel"

Auteur : Karine
Gepubliceerd op Vrijdag 2 Februari 2018 15:03


Sinds een aantal jaren doen de Kastelse wielerclubs jaarlijks een gezamelijke rit. Ze willen dit nu uitbreiden naar "groot Kastel" en hebben ons en de andere wielerclubs van Lichtaart en Tielen uitgenodigd om ook deel te nemen. 
De rit heeft dit jaar plaats op 2 september. Er wordt vertrokken aan het nieuwe OC in Kasterlee en er worden 2 aparte ritten voorzien: 1 van ong 60km tegen 26km/u en een langere rit van ong 80km tegen 30 km/u.   Ze voorzien een volgwagen vooraan en achteraan en de ritten worden begeleid door politie en verschillende motards. Er wordt een bescheiden deelname prijs gevraagd en de opbrengst gaat naar een goed doel. Dit jaar is er gekozen om de G-sporters van de 3master te steunen.
De rit eindigt eveneens in het ontmoetingscentrum waar er nog een pintje gedronken kan worden en waar ze ‘s middags spek met eieren en spaghetti zullen aanbieden.

Doen we hieraan mee, of toch liever niet? We laten de keuze graag aan onze leden. Laat je mening weten via onderstaande pol. 

    Mooi initiatief, daar moeten we aan meedoen31 (91%)
    Liever niet, geef mij maar onze gewone wekelijkse rit3 (9%)
Deze poll is intussen beëindigd, je kan geen stem meer uitbrengen of veranderen.

Reacties

Staf
Vind ik goed daar moeten we aan meedoen
Dinsdag 6 Februari 2018 19:04
Leo
Als je meedoet aan aktiviteiten die andere clubs organiseren dan krijg je waarschijnlijk ook een positieve weerslag door hun deelname aan onze aktiviteiten - dus een super goede reden om mee te doen
Donderdag 8 Februari 2018 15:42
Koen
Zeker aan meedoen, kan nieuwe mogelijkheden bieden. :-)
Donderdag 15 Februari 2018 16:40

Kalender voor volgende dagen

 Zat
 17
  13:00h WTC 8
  Herfstrit
    81 km door Johan
      gereden tegen 28.2 km/h-
 Zon
 18
  Vandaag geen activiteiten gepland