gezamelijke rit "groot Kastel"

Auteur : Karine
Gepubliceerd op Vrijdag 2 Februari 2018 15:03

Sinds een aantal jaren doen de Kastelse wielerclubs jaarlijks een gezamelijke rit. Ze willen dit nu uitbreiden naar "groot Kastel" en hebben ons en de andere wielerclubs van Lichtaart en Tielen uitgenodigd om ook deel te nemen.
De rit heeft dit jaar plaats op 2 september. Er wordt vertrokken aan het nieuwe OC in Kasterlee en er worden 2 aparte ritten voorzien: 1 van ong 60km tegen 26km/u en een langere rit van ong 80km tegen 30 km/u.   Ze voorzien een volgwagen vooraan en achteraan en de ritten worden begeleid door politie en verschillende motards. Er wordt een bescheiden deelname prijs gevraagd en de opbrengst gaat naar een goed doel. Dit jaar is er gekozen om de G-sporters van de 3master te steunen.
De rit eindigt eveneens in het ontmoetingscentrum waar er nog een pintje gedronken kan worden en waar ze ‘s middags spek met eieren en spaghetti zullen aanbieden.

Doen we hieraan mee, of toch liever niet? We laten de keuze graag aan onze leden. Laat je mening weten via onderstaande pol.

Meld je aan om uw stem op deze poll te kunnen uitbrengen.

Staf
Vind ik goed daar moeten we aan meedoen
Dinsdag 6 Februari 2018 19:04
Leo